Despre Robe Blanche Design

Hello girls!


Postarea de acum o fac pentru ca, in ultimul timp, mu
lte dintre voi m-ati intrebat despre site-ul celor de la www.robeblanche.ro si despre rochitele care se fac acolo si am zis sa va vorbesc mai mult despre ei, eventual sa va dau un numar de telefon , o adresa de mail sau chiar blogul lor unde gasiti mai multe modele de rochite si detalii despre ele.

Deci :)...Robe Blanche Design este un atelier de creatie i
n care intalniti doua fete/femei deosebite. Croitoreasa principala (mama) are o experienta de peste 15 ani in croitorie si absolut nici un model de rochie, oricat de complicat ar fi el, nu inseamna pentru ea imposibilul. Cine va trece pragul acelui atelier va descoperi un om cu o pasiune ce izvoraste din cel mai adanc locusor al inimii sale. Fiica (cu o experienta de 1-2 anisori), inca la inceput , se ocupa de broderiile superbe pe care le veti intalni pe aproape fiecare rochita.


In acest atelier veti gasi modestie, pasiune desavarsita
, imaginatie si multa experienta.

Rochitele se fac de obicei la comanda clientei, in functie
de modelul adus de aceasta sau se stabileste impreuna cu croitoreasa, care deja are ochiul format pe silueta fiecareia in parte. Intre croitoreasa si clienta va exista mereu o conversatie sincera, deschisa in care se va discuta si se vor pune la punct toate detaliile (material,broderie,pret) in asa fel incat clienta sa plece mereu multumita din acest atelier si chiar sa si revina, daca i-a placut.

Este un atelier unde se munceste 24h din 24 daca est
e nevoie pentru ca rochia clientei sa fie gata la timp. Se fac probe, se aduc modificari aferente in cazul in care clienta doreste acest lucru.

Atelierul Robe Blanche Design face in general rochii de mir
easa, ocazie (naşa, domnişoarele de onoare, rude ale miresei şi chiar rochiţe pentru micuţele domnişoare (îngeraşii) , evenimente speciale insa poate crea si costume cu o anumita tematica sau chiar si uniforme de spital sau orice alt fel de uniforma.

Acum la sfarsit va las cu cateva date de contact si evident si cateva poze ce surprind cateva rochii realizate de atelierul Robe Blanche Design.

Numere de telefon:

031-579.00.05 /
0788 - 207.597 / 0761-791.793
Telefon: 031-579.00.05
0788 - 207.597
761-791.793
E-mail: contact@robeblanche.ro

Adresa: Str. Gabroveni Nr. 10, et.1, ap. 5,
Sector 3, Bucuresti (Centrul Istoric)
Adresa de mail: contact@robeblanche.ro
Blog: http://robeblanchedesign.blogspot.com
Site: http://www.robeblanche.ro
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Robe-Blanche-Design/130576433680947
Adresa:
Str. Gabroveni Nr. 10, et.1, ap. 5, Sector 3, Bucuresti (Centrul Istoric)


Pentru intrebari, sugestii, colaborari , etc ma gasiti la adresa de mail blaiedutz@yahoo.com

Kissez:*

Comentarii

Trimiteți un comentariu